20091020

setahun sekali


semalam besday aku.huhuhu.hepi besday hayati.saya doakan awak cepat kaya.:))
mula celebrate dgn kawan aku.berdua sajer.dah rasa macam lesbi pon ader.
HAHA.

erin thanks ok kau gantikan tmpat bf aku sekejap.kiter bergembira di tambun.:))penat bodoh melayan kerenah setan kau tuh.hahaha.dah macam hapa lagi.org sekeliling pon pelik jer tgk kiter berdua ketawa mcm ada sepoloh org kita bawak.FUN beb.jalan2 xpayah pakai selipar.naik kematu tapak kaki aku weyh.keras mcm kulit landak.kita drop kat zoo.dr aku xpenah nk pegang ular selama nie tetibe jer dpt power siap tepuk tampar lagi ngen ular tuh.haha.bapak besor giler.haha.pasni klo nk snap ngn ular ag aku la org paling rilex sekali. *cehh

dan

malam tu auntie aku celeb lah jugak besday gurl yg rebe nie.haha.seronok.bukan ape.sebab si kecik tuh ada balik sini.terhibur dgn gelagat ngok dia tuh.makan cake.makan tu makan nie.gembira walaupon sbelom sebelom ni AJK tetap utk besday party aku adalah mak dan abah tp biarlah dorg berehat pulak.

pastu nina ngn mama dia pulak ajak makan.mama dia belanja makan.nk carik puyuh tp kedai tutup.so makan aje kt area area kuala kangsar jugak.
thanks auntie for da puyuh. *sedap :))

akhirnya

malam semalam dapat juga awak temankan saya walaupun sekejap aja.xpa sayang saya tao awak terikat dgn kerja.saya diamkan saja masalah temeh tuh.thanks a lot.saya tak tahu lagi nak kata apa.awak ibarat mimpi ngeri saya tetapi kalau awak tiada mimpi saya tak ada makna.
*ecehhh

dan terima kaseh kepada kawan kawan.kamu kamu juga sgt penting buat aku.

thanks j hxc

No comments:

Post a Comment

saya takda sifat sabar.seryes