20110515

nice view,dude.


terjatuh.terjelepuk.terduduk macam durian dah masak.macam kena tampar dengan monyet sebab kita usik dia.macam kena baham dengan buaya sebab kita terlalu sexy untuk dia.putus cinta.mak mati.ayah kawin lagi.masalah dengan kawan sehidup semati.duit pun asyik nak lari.kerja sana sini.study itu ini.
semuanya buat hati jadi mati.
hati yang mati.bukan roh yang pergi.nak bunuh diri,itu dosa.itu yang payah.

no choice.
kita kena terus hidup dengan hati yang mati.

nak kata moving on pun tak boleh.kita tahu kita tak boleh nak moving on.itu makan masa.takkan ada jiwa yang boleh berubah dalam masa 2 3 hari.
kau kata ada,kau patut masuk hospital gila.
nak kata kita bahagia pun tak.
nak kata kita sedih pun tak.

apa yang boleh merubah dunia?
apa yang boleh buat kau terus hidup?
apa yang boleh buat kau senyum tanpa airmata?

yourself.

sekarang dah hilang,tunggu sikit hari lagi.
bagi aku masa,sedikit saja lagi.

14 comments:

  1. bagaimana pula dengan jiwa yang telah mati gara-gara sikap si hipokrit dan materialistik?

    telah mati

    sampai tak mampu bangkit





    seperti sebelumnya?

    ReplyDelete
  2. dengar lagu trouble sambil baring.dan pujuk mata utk pejam.

    selamat utk malam ini.

    ReplyDelete
  3. masih sabar menadah.sebab esok masih ada

    ReplyDelete
  4. "takkan ada jiwa yang boleh berubah dalam masa 2 3 hari."

    jangan main dengan perasaan,nanti mati lagi.
    mulutketiak.

    ReplyDelete
  5. Jangan risau.aku buat kau bangga nanti.

    :)

    ReplyDelete
  6. xsmestinya berjalan sbelah kaki,kita boleh jatuh yatt..
    xsmetinya brjalan dngn mta trbuka,kita xbole trpijak tahi anjing yatt..

    soal skng,kau bnyk sngt ikut hati..

    ReplyDelete
  7. My baby.imissyou.pls aktive all ur s.network back pls

    ReplyDelete
  8. mggu depan InsyaAllah atau minggu lagi depan . InsyaAllah. he

    ReplyDelete
  9. tolong percepatkan.tolong.nafas makin sesak dekat sana sejak awak takda.

    ReplyDelete
  10. Yeayy sorg lgi! Pls do the same!

    ReplyDelete

saya takda sifat sabar.seryes